Sonja Palmans

Sonja startte in juli 2016 zelf als leerling bij Yowga. Ze was helemaal niet sportief aangelegd maar wou deze vorm van yoga toch een kans geven omdat ze diep vanbinnen wist dat het haar goed zou doen. Het was al vrij snel liefde op het eerste zicht en van een practice van 1 keer per week werd het stilaan meer… Ze leerde dat ze tot meer in staat was dan ze op het eerste zicht zou denken. Sonja vond al vrij snel haar focus en rust in deze prachtige vorm van yoga. Het moment op de mat werd echt een me-time moment waar ze de beslommeringen van de dag kon achterlaten en zich volledig kon toeleggen op haar practice.

Na deelgenomen te hebben aan een aantal Yowga-vakanties en andere Ashtanga workshops begon het te kriebelen om deze yogavorm ook te delen met anderen. Daarop startte ze in januari 2019 met de 200-uurs Intensieve Ashtanga Yoga Docenten Opleiding bij Yogaplace Maastricht die ze vervolgens in juni 2019 met succes afgerond heeft.

“Lokah samastah sukhino bhavantu” – Moge alle wezens in het universum gelukkig en vrij zijn en mogen al mijn gedachten, emoties, woorden en daden bijdragen aan dat geluk.

Opleidingen en workshops:

Juli 2017: 3-daagse workshop Ashtanga Yoga & philosophy met Govinda Kai (Oldenzaal-Nederland)

Juni 2018: 3-daagse workshop Ashtanga yoga met David Garrigues (Sofia-Bulgarije)

Juni 2019 afgerond: 200-uurs Intensieve Ashtanga Yoga Docenten Opleiding door Manon Simonis en Anouk Prop (Yogaplace-Maastricht NL)

Juli 2020 afgerond: Deeprelax Basis Training Yoga Nidra
Opleiding door Eliane Bernhard van House of Deeprelax

December 2020 afgerond: Yoga Detour Method Online
Opleiding door Cecily Milne

Juli 2021 afgerond: Deeprelax Advanced Training Yoga Nidra
Opleiding door Eliane Bernhard van House of Deeprelax

Juli 2021: 16h online workshop David Garrigues