Buitenlessen op het rooster:-)

Zaterdag 15 juni a.s. is de laatste binnenles van het seizoen en dan ronden we even eerst het schooljaar in een paar weekjes rust af. Vanaf zaterdag 6 juli gaan we naar buiten! Op een break vanwege onze teacher training na in augustus, gaan we door tot eind augustus. We geven twee lessen per week: woensdagavond en zaterdagochtend, in Mysorestijl. De lessen zijn al opgenomen in het rooster (te boeken met een account in momo). Beginners zijn welkom na een seintje per mail. En dan starten we vanaf begin september weer een nieuw blok (binnen). De lessen worden gegeven aan de democratische prijs van 8 euro per stuk. 5 lessen betalen = de 6e gratis (bij vooraf betalen, enkel geldig tijdens de zomer).

Zomerplannen Sonja en Ester

Ook deze zomer zullen we weer buitenlessen verzorgen! Dus niemand hoeft stil te zitten tijdens de zomer. Ook Sonja en Ester zitten niet stil. Sowieso blijven zij als ashtangis ook zelf altijd leerling en volgen ze dus zelf lessen. Sonja gaat vanaf het najaar ook een 300-urenopleiding volgen. Dan hebben jullie straks twee 500+-uren opgeleide leraren. Maar we hebben ook veel zin om in augustus naar Portugal te gaan, samen met gevorderde ashtangi Ann, om een speciale Rocket teacher training te volgen. Want alhoewel Rocket yoga gebaseerd is op ashtanga, is dit een speelse vorm met veel variaties en is het leuk om hier meer over te leren en volop nieuwe inspiratie op te doen. En dat kunnen we dan weer doorgeven aan jullie!

Einde ‘normale’ lessenreeks in zicht

Het is al juni! We gaan door op de gebruikelijke locaties en tijden tot en met zaterdag 15 juni. Op woensdag 5, donderdag 6 en zaterdag 8 juni zullen er geleide ashtanga lessen zijn. Op woensdag de volledige eerste serie, op donderdag de halve serie en op zaterdag verkennen we de kryas en doen we de volledige eerste serie! Daarna is er nog één week met op woensdag en zaterdag Mysore ashtanga en op donderdag geleide rocket ashtanga. Tot begin juli houden we even vakantie. In de zomer gaan we weer naar buiten!

2024: 2 Mysore lessen en 1 geleide les per week

We gaan ook dit jaar weer door met een avond- en een ochtendles ashtanga Mysore. Nieuw is de geleide (rocket-) les op de donderdagavond. hiermee is een groep mannen gestart in november 2023 en deze les is nu open voor iedereen. Je kunt bij ons elke week kiezen welke dag(en) je aansluit. Nieuwsgierig: start met 2 proeflessen voor € 30-. De waarde hiervan krijg je terug in de vorm van lessen als je lid wordt of op basis van losse lessen blijft aansluiten. Meestal zijn er twee leraren zodat beginners altijd kunnen instromen en iedereen voldoende aandacht krijgt: een uniek concept!

Inschrijving open voor blok najaar 2023

We zijn de zomer buiten doorgegaan maar gaan op 6 september weer naar binnen! Het blok loopt van woensdag 6 september tot en met zaterdag 23 december. Vrije dagen zijn 1-11 en 11-11. Op de nieuwe en volle manen (14-10, 28-10, 13-12) gaan de lessen door; mogelijk in de vorm van een zachtere geleide flow. En we zijn bezig met een vaste, wekelijkse geleide les met wat meer power – speciaal om ook een mooie uitdaging aan mannen te bieden! Interesse of vragen? info@yogapelt.be

Opnieuw naar binnen!

Woensdag 1 september zijn we weer begonnen bij De Kentings, en zaterdag 4 september was de tweede les in De Bemvoort. In de hoop dat we deze keer mogen open blijven hebben we opnieuw de mogelijkheid om aan te sluiten op basis van de combi abonnement + lesgeld, en deel uit te maken van onze community. Het eerste blok loopt tot eind december. Aansluiten op basis van drop-in blijft mogelijk zolang er plek is.