Tarieven

Wij werken op basis van een abonnement/lidgeld ter dekking van vaste lasten en aanvullend een prijs voor de les zelf.
Het huidige abonnement/lidgeld bedraagt € 120,- (dat is € 6,- per week voor het volledige blok van 20 weken, tot medio juni 2024.
Het lesgeld per les bedraagt aanvullend € 6,-.
Sluit je later aan? Dan is een abonnement nog steeds mogelijk voor € 6,- per resterende week inclusief de week waarin je start plus € 10,- administratiekosten.

OVERZICHT TARIEVEN (van 06-09-2023 t/m 23-12-2023):

ABONNEMENT/LIDMAATSCHAP (let op: naast lesgeld)
€ 120,- lidmaatschap, of:
€ 6,- per (resterende) week + € 10,- administratiekosten

LESGELD (bij lidmaatschap)
€ 6,- voor een les bij een abonnement/lidmaatschap

LOSSE LESSEN
€ 15,00  voor een losse les (drop-in)
€ 67,50 voor een bundel van 5 losse lessen (= € 13,50 per les)

Als je regelmatig komt is een abonnement voordeliger: bij (gemiddeld) 1 keer in de week komt dit neer op   € 12 per les (bij volledig blok zonder administratiekosten), bij 2 keer in de week op € 9,-, en bij 3 keer bedraagt de prijs per les maar € 8,-.
We werken vaak (afhankelijk van de groepsgrootte, starters, eigen agenda’s) met twee leraren. Op deze manier kunnen we ook altijd voldoende aandacht schenken aan starters. Eenieder werkt op eigen tempo en krijgt begeleiding bij nieuwe en moeilijkere houdingen. De lessen zijn als het ware privélessen in groep en zo kunnen we iedereen op zijn/haar niveau begeleiden en eventueel alternatieven aanreiken voor houdingen.

Wil je kijken of ashtanga iets voor je is?
Je mag een keer gratis komen kijken en vragen stellen bij de thee na de les. Of start direct met twee lessen voor € 30,-, waarbij je de waarde nog een keer mag inzetten voor 2 drop-ins of 5 ledenlessen als je doorgaat!