Mariska Labeur

Yoga is like music: the rhythm of the body, the melody of the mind, and the harmony of the soul create the symphony of life.’ – B.K.S Iyengar

Deze uitspraak geeft woorden aan wat yoga voor Mariska betekent. Voor haar biedt yoga verbinding van mens tot mens en binnenin jezelf. Ze vindt er uitdaging voor lichaam, geest en ziel. Ze is een bewuste, gedreven en zeer gepassioneerd jonge dame, die energie krijgt van delen en ze houdt ervan leerlingen te ondersteunen op het yogapad. In september 2018 verhuisde ze van Nederland naar België. Met haar vriend en zijn twee prachtige zoontjes woont ze nu in Neerpelt. Ze is een actief en ondernemend type dat in haar vrije tijd graag buiten is in de natuur samen met haar familie en vrienden. Ook houdt ze van het lezen van boeken die haar doen verrijken met nieuwe inzichten.

De passie voor yoga begon toen ze aan de universiteit studeerde. Ze ervoer een turbulente periode met veel stress en angst, dit bracht haar uiteindelijk op de mat. Ze is van mening dat we allemaal wel eens zoeken naar een manier om beter met onze eigen uitdagingen om te gaan. Tijdens de beoefening van yoga leerde ze te voelen en kon ze gaan luisteren naar haar behoeften en wensen. Ook leerde ze beter haar grenzen te stellen en respecteren. Met veel dankbaarheid herinnert ze deze tijd, want hier is de onvoorwaardelijke passie en liefde voor yoga ontstaan. De beoefening en het lesgeven heeft haar doen groeien tot een beter mens.

Mariska is een creatieve geest en dat ervaar je in haar les. Ze maakt veel gebruik van de kracht van muziek. Ze zal je uitnodigen te voelen, te vertrouwen, los te laten en te genieten tijdens de beoefening van yoga. De lessen bevatten elementen van de Ashtanga, Hatha, Lunar/Solar Prana Vinyasa en Yin yoga.

Het licht in mij buigt naar het licht in jouNamaste

Opleidingen :

  • 200 uur Multi-style (Ashtanga, Vinyasa, Hatha en Yin yoga) docenten opleiding bij het Trimurti Instituut, Goa India, 2017 januari
  • 37,5 uur Lunar Prana Vinyasa opleiding bij Shiva Rea, Amsterdam, 2018 oktober