Lisa Janssen

“Rust in mijn hoofd, dat is wat ik zocht. Tijd voor mezelf en terug in contact komen met mijn lichaam. Dat is wat het mij bracht.”

Toen Lisa startte met yoga, merkte ze al snel hoe fijn het is om te ervaren dat je elke keer groeit. En vooral dat je blijft groeien eens je op pad bent. Ze was helemaal niet sportief ingesteld maar vond hier in een uitdaging. Lisa werd zich meer bewust van mijn lichaam, leerde opgezette spanningen herkennen en ontladen. Ze leerde doorzetten en stil staan, raakte de draad kwijt maar liet hem nooit los. “Yoga is meer dan een fysieke inspanning die je tot rust brengt. Het daagt je uit, houd je een spiegel voor. Wat ik leer op mijn mat, reflecteert zich in het dagelijks leven. Ik zie het als een plek om te oefenen. Je mag spelen, vallen en blijven proberen. Op je eigen tempo.”

Na enkele jaren yoga beoefening is Lisa zidh gaan verdiepen in yoga, o.a. door middel van workshops. In yin yoga leerde ze los te laten; zacht te zijn voor jezelf en met behulp van je ademhaling onnodige spanningen los te laten. Dit kon ze ook integreren in mijn ashtanga practice en het is deze wisselwerking die Lisa interessant vind. In najaar 2017 volgde ze een meerdaagse workshop bij Petri Raisanen, samen met Nathalie en Ester. Voorjaar 2017 startte Lisa met de teacher training Restorative Yoga. Onthaasten, ont-moeten en opladen in ontspannende houdingen. Haar opleiding tot Kunstzinnig Coach sluit hier bij aan. “Door middel van meditatie, visualisatie en creatie helder krijgen wat er in je leeft. Je leert weer luisteren naar en vertrouwen op je intu├»tie.”