Gerrie

Gerrie had een druk gevuld leven met een gezin, werk en sociale contacten/ bezigheden. Op zoek naar rust en balans hielp Google haar om yoga te vinden. Zo kwam ze in de zomer van 2013 uit bij Yowga. Geinspireerd door Nathalie en Ester werd 1 les poweryoga, al snel 2 lessen in de week en daarna zo vaak als ze maar kon gaan. Yowga ging naast poweryoga ook Mysorestyle-lessen geven. Hierbij ervaarde ze dat yoga haar zoveel meer bood dan fysiek bezig zijn.

Op advies van Nathalie startte ze in februari 2016 de Ashtanga Yoga Intensieve Training. Tijdens deze training voelde ze dat ze buiten het lichamelijke ook mentaal groeide. Yoga is voor haar het bewust zijn van gebeurtenissen in het dagelijkse leven. Voor jezelf een weg vinden om daar van te leren en hierdoor te groeien. Het leert je niet te denken in beperkingen, maar in mogelijkheden. Je bent energiek bezig, maar ontspannen en vol energie eindigen na de practice!!

De ervaringen die zij opdoet gedurende haar yogapad wil zij graag met anderen delen. En door ervaringen te delen, zelf weer te mogen leren van anderen en op deze manier te blijven groeien …